Profil

​O. Storm Sørensen Broncestøberi A/S er leverandør af støbt bronce i hele Europa. Vi er specialiseret i bogstaver og dekorationer til gravsten. Men har også en stor produktion alle andre former for støbegods i bronce, messing og aluminium.

Støberiet blev grundlagt i 1937 af Orla Storm Sørensen. Et gammelt dynamisk firma hvor erfaringer er gået i arv fra generation til generation i mere end 75 år. Hos O. Storm Sørensen Broncestøberi A/S er alle medarbejdere specialister inden for hver sit område. Vi lægger vægt på, at alle opgaver -store som små- udføres med omhu og præcision.

Vore kompetencer er:

  • Kvalitetsprodukter
  • Smidige produktionprocesser
  • Stor omstillingsevne
  • Lydhør for hasteopgaver
  • Minimale leveringtider
  • Gode erfarne medarbejdere

Som kunde hos O. Storm Sørensen Broncestøberi A/S vil du opleve, at leveringssikkerheden er helt i top. Vi har gennem tiderne opkøbt mange metalstøberier, og vi er i besiddelse af et utal modeller. Vi er derfor i stand til at levere mange af de produkter, som er støbt gennem tiderne.

Modelrettigheder er noget vi lægger meget vægt på, vi anvender derfor kun egne eller tilkøbte modeller i vor sortiment. Kunstnere og andre som kommer med egne modeller, kan være sikre på, at ophavsretten bliver beskyttet. En stabil leverandør er din bedste garanti.

Den 4-8-2014 tildelte Arbejdstilsynet endnu engang O. Storm Sørensen Broncestøberi A/S en grøn smiley.​ ​​Den grønne smiley viser, at virksomheden ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet, og er dermed et signal til omverdenen om, at virksomheden har styr på sit arbejdsmiljø.

Send en besked