OM OS

Storm Sørensen Broncestøberi A/S er leverandør af støbt bronce i hele Europa. Vi er specialiseret i bogstaver og dekorationer til gravsten. Derudover samarbejder vi med en lang række kunstnere, som får støbt egne modeller og værker på støberiet. Vi tilbyder både støbning og færdiggørelse af skulpturer.

Som kunde hos Storm Sørensen Broncestøberi A/S vil du opleve, at leveringssikkerheden er helt i top. Vi har gennem tiderne opkøbt mange metalstøberier, og vi er i besiddelse af et utal modeller. Vi er derfor i stand til at levere mange af de produkter, som er støbt og fremstillet for mange år tilbage.

Modelrettigheder er noget vi lægger meget vægt på, vi anvender derfor kun egne eller tilkøbte modeller i vores sortiment. Kunstnere og andre som kommer med egne modeller, kan være sikre på, at ophavsretten bliver beskyttet.

En stabil leverandør er din bedste garanti!

Arbejdsmiljø

Arbejdstilsynet har gentagne gange tildelt Storm Sørensen Broncestøberi A/S en grøn smiley.​ ​​Den grønne smiley viser, at virksomheden ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet, og er dermed et signal til omverdenen om, at virksomheden har styr på sit arbejdsmiljø.

Flydende

FN's 17 verdensmål

FN´s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling arbejder vi målrettet med. Støberiet fik i 2019 foretaget en screening og gik derefter strakt i gang med en række ændringer i den daglige håndtering af bl.a. affald.

Storm Sørensen Broncestøberi A/S har udvalgt 3 konkrete mål, som vi stille og roligt arbejder med og får indarbejdet i vores daglige planlægning og arbejde.